Artrita este o mare problemă pentru oamenii din zilele noastre.

0
2730

Potrivit Centrele pentru Condiția de Control, precum și Evitarea, inflamație în comun, și, de asemenea, diverse alte afecțiuni reumatice sunt recunoscute ca fiind principala sursă de invaliditate în statele UNITE ale americii. De adulți cu medicul diagnosticat cu artrita, 35 de milioane de euro, sau 44%, record restricții de activitate atribuite inflamație în comun.1.

Persoanele fizice care se ocupă cu dureri articulare, umflarea, și daune la greutății articulațiilor (de exemplu, solduri, genunchi, glezne, picioare) cauzate de inflamație în comun au flexibilitate preocupări care influențează capacitatea lor de a lucra și de a executa tipic sarcinile de zi cu zi. Artrita medicamente și, de asemenea, alte tratamente artrita poate reduce semnele care perturba flexibilitate. Comun de înlocuire tratamentul chirurgical este o optiune pentru o mulțime de oameni cu artrita severa care nu au fost suficient asistat de chiar mai mult terapia convențională opțiuni.2 Oameni care au flexibilitate deficiențe pot găsi, de asemenea, aceste dispozitive flexibile utile.

Probleme de ascensiune din cauza artritei

Urcatul scărilor este o activitate normală, care este frecvent considerat aprobat. Scările pot fi problematic pentru persoanele cu artrita care au restricții fizice declanșate de șoldului, genunchiului, gleznei, piciorului sau, poate, dureri în spate. Schimbă greutatea de pe un picior la diverse alte în scopul de a manevra pașii duce la foarte puțin dur și uneori dificil. A pune pe picior de sprijin, glezna asistență comună, genunchi asistență, sau înapoi asistență poate adăuga stabilitate precum și face mai sigure pentru unii oameni, atunci când urcatul scarilor.

Potrivit Centrele pentru Controlul Bolilor și Evitarea, printre adulți în Statele Unite ale americii cu medicul diagnosticat cu artrita, o mulțime de raport având probleme de alpinism scări. Din cauza unui număr mare de persoane influențate, usurinta de acces la clădiri este o problemă majoră pentru oameni pentru a face față cu inflamație în comun, precum și diverse alte dizabilități fizice. Acesta poate fi un motiv de îngrijorare într-un individ foarte propria casă, dacă au o scara care devine greu pentru a naviga. Scările sunt în plus problematic pentru persoanele care folosesc pietoni și, de asemenea, scaune cu rotile.

Multe obicei de zi cu zi activități necesită un anumit grad de aplecare, îndoire, sau aplecat. Durere și rigiditate de șold, genunchi, gleznă, și înapoi poate influența considerabil capacitatea unei persoane de a trece la o setare mai mică. Potrivit Centrele pentru Controlul maladiilor precum și Evitarea, o mulțime de adulți din statele UNITE ale americii cu medicul diagnosticat cu artrita au considerabilă limitări atunci când aplecare, îndoire, sau aplecat.1.

Asistență gadget-uri special concepute cu mai mult are grijă de poate ajuta face pentru un minim serie de mișcare. Ergonomic reușește se încheie până fiind destul de tipic în casa de curățare dispozitive, grădină dispozitive, și, de asemenea, bucătărie, zonă de instrumente. Mare pentru animale de Companie îngrijire. Toată lumea suches ca să se uite lor cel mai bun. Oamenii care sunt curat-ras sau care au îngrijit tăiate bărbi sau mustăți precum și doamnelor cu ideal coafuri și make-up folosit de a face căutarea de bine par fara efort.

Persoanele cu inflamații ale articulațiilor sunt necesare pentru a se adapta și regla

Pentru persoanele cu artrita, un punct de simplă ca de curățare a părului poate crea excelent disconfort și, de asemenea, diverse alte periaj sarcini care trebuie acționate manual dexteritate poate fi o dificultate. Încheietura mâinii, mână, cot, umăr, precum și gât disconfort sau rigiditate poate limita gama de mișcare necesară pentru totdeauna animale de companie îngrijire.

Dressing de sine poate fi, de asemenea, dificil pentru persoanele cu constrângeri fizice. Persoanele cu inflamatii articulare sunt necesare pentru a se adapta și readapta. Mai puțin timp investit în îngrijire și, de asemenea, mai ușor metodele de pansament (de exemplu, Velcro si elastic sunt mai ușor decât șireturile și, de asemenea, switch-uri) sfârși prin a fi necesar. Igiena. Nu este o Analiza de Sănătate Chestionar, care este folosit de către unii doctori pentru a inspecta progresia de capacitatea pacientului de a face zi de zi cu zi de locuri de muncă sau activități.

Setul de întrebări întreabă dacă sunteți în măsură pentru a curăța la fel de bine ca pe uscat corpul tău, să ia o baie în cadă, precum și a obține pe și, de asemenea, de pe toaletă efort. De asemenea, întreabă dacă face uz de echipamente asistive pentru a vă ajuta să finalizeze igiena sarcini. O mulțime de asistare gadget-uri sunt disponibile, care includ lung-manere, scaun suplimentar înălțime, sau bare de sprijin pentru stabilitate.

De prindere a Degetelor. Gândiți-vă la fiecare loc de muncă obișnuit care are nevoie un individ pentru a muta mâinile lor și de a înțelege, de asemenea, elemente. În timpul programului de zi, aveți pentru a obține mai multe provocare a le folosi. Veți obține cupe, pahare, pixuri, farfurii, tacâmuri, precum și secrete pentru a numi doar câteva. De asemenea, prindere manere de usi, manere usi, atingeți mânere. Există nenumărate cazuri totuși factor este faptul că persoanele cu artrita pot avea probleme în a înțelege elementele.

Marea provocare pentru persoanele care se confruntă cu inflamația articulară

Built-up oferte cu, special creat lucrurile care includ profita de, și bar gestionează sunt cazuri de adaptări care să îmbunătățească o atmosferă pentru persoanele cu artrita.Capacitatea de a Ajunge la. De Sănătate Și Wellness de Evaluare Set de întrebări a fost înființată în 1978 de către James cartofi prajiti la fel de bine ca și colegii de la Stanford Facultate. Două întrebări cruciale cerut în chestionar: Puteți obține la fel de bine ca vin jos 5 kg lucrurile de mai sus? Ești capabil să-flex jos pentru a ridica îmbrăcăminte de pardoseală. Purificatoare si de treburile Casnice.

Mare iritare pot apărea de la care intenționează să facă funcție care trebuie să fie făcut, totuși, recunoașterea nu sunt în măsură să-l facă pe cont propriu. Unele instrumente flexibile face un pic mai ușor.
De a manca. Hapsân o furculita sau lingura precum și strângerea de alimente pentru a-ți gura, sau iau o lama pentru a reduce carne, după care face uz de furca pentru a ridica de carne la gură. E doar toate-naturale pentru sănătos și echilibrat oameni să mănânce, precum și nu cred că de fiecare mișcare este necesar.

Wellness Analizei cere 3 întrebări cu privire la consumul: Poți reduce carne? Puteți ridica o ceașcă sau un pahar cu gura ta? Ești capabil de a deschide un nou container de lapte? Adaptive instrumente care îmbunătățește semne conectat cu degetele, încheietura mâinii, sau în comun pot fi de ajutor. Activități religioase și Sociale.

Durere și, de asemenea, dureri asociate cu artrita poate fi copleșitoare precum și unele persoane răspund prin a scăpa de activități opționale, cum ar fi mosting probabil la biserică sau amestec. Odată scăpat de, izolare umple golul și depresie rapid respectă. Potrivit Centrele pentru Controlul maladiilor și, de asemenea, Evitarea, mai mulți adulți în Statele Unite ale americii cu medicul diagnosticat inflamație în comun record semnificativă constrângere în capacitatea lor de a interacționa social. În mod normal, vorbind, prevalența de inflamație în comun în statele UNITE ale americii a crescut, de fapt, precum și va rămâne să urce cât copilul boomer generație vârstele.

Când artrita este cel mai tipic cauza rădăcină de depreciere în America, experții încearcă să câștige un punct de vedere privind “boală iminentă griji și influența acesteia asupra țării noastre asistență medicală precum și a sănătății publice și sisteme de wellness” prin apropierea de starea de frecvență. Naționale de inflamație în Comun a Datelor Grup de lucru oferă o sursă unică de date la nivel national pentru diferite probleme reumatice.