Clinica de asistență este cel mai important în primele două ore după un accident vascular cerebral

0
3474

Potrivit World accident vascular Cerebral Organizație unul din șase persoane vor avea un accident vascular cerebral în timpul vieții lor. Asta e mai mult de 8 milioane de Sud-Africani.

Accident vascular cerebral este a treia cauză de mortalitate în țara noastră și, de asemenea, un important motiv pentru crescut-up depreciere. Efectele de accident vascular cerebral poate fi ruinarea precum și includ retard mental care apare ca o slăbiciune sau paralizie, perturbări senzoriale, disconfort, probleme de vorbire și memorie și psihologice întreruperi.

“În jur de 240 de Sud-Africanii au un accident vascular cerebral de fiecare zi-care se ridică până la 10 de persoane se confruntă cu un accident vascular cerebral la fiecare oră. Dintre cei 60 de oameni trece de zi cu zi. Acest lucru indică cea mai mare parte îndure accident vascular cerebral, dar ar putea fi lăsat cu reziduale dizabilități.

O mulțime de oameni cred că accident vascular cerebral numai are loc mai târziu în viață, dar, în fapt, ea poate de asemenea întâmpla în mai tineresc de persoane, format din tineri”, susține Dr. Vash Mungal-Singh, CEO al Inimii și, de asemenea, accident vascular Cerebral Structura Africa de Sud

Ce este un accident vascular cerebral?

Inima și, de asemenea, accident vascular Cerebral Structura SA descrie faptul că un accident vascular cerebral, de asemenea numit un accident vascular cerebral (AVC), are loc atunci când circulația sângelui la mintea este tăiat. Acest lucru poate apărea atunci când un vas de sânge la creier rupturi, declanșând sângerare, sau devine blocată de o embolie.

Afectate mintea celule apoi începe să treacă, ca urmare a lipsei de oxigen și, de asemenea, diverse alte elemente nutritive. Intensitatea de un accident vascular cerebral diferă de la o trecere punct slab sau furnicături într-un braț sau picior la o vastă paralizie, comă sau deces.

Cu toate acestea, și, de asemenea, pe cei dragi necesita nu sufera depreciere ireversibilă, dacă acționează rapid. Știind ce să păstreze un ochi pentru precum și cum să răspundă, mai ales în primele trei ore după un accident vascular cerebral, poate salva o viață la fel de bine ca evita retard mental.

Fata: cere individului să își arate dinții sau de a zâmbi și de a vedea dacă o parte a feței droops sau nu stagneze precum și diverse alte.

Arme: cere persoanei să-și ridice ambele brațe în sus și păstrați-le în sus și a vedea dacă un braț nu stagneze sau alunecă în jos atunci când extins.

Discurs: cereți persoanei de a duplica o propoziție scurtă (de exemplu, “este o zi caldă în Cape Comunitate”), precum și a vedea dacă persoana folosește dreptul fără cuvinte jignitoare.

Timp: a face o notă de momentul de start de simptome și, de asemenea, apel pentru ajutor de urgență dacă detecta orice unul dintre acești indicatori. (A se vedea numerele importante de urgență enumerate mai jos.).

Clinic de asistență este cel mai important în primele două ore după un accident vascular cerebral

amintiți-vă că timpul pierdut este funcția creierului vărsat. Cele mai repede va ajunge persoana afectată la un spital, mult mai bine șansele lor de supraviețuire și, de asemenea, de recuperare s – ar putea conserva de-o viață.

“Este într-adevăr esențial să rețineți timp ce semnele si simptomele apărut pentru prima dată, ca unele persoane ale căror mișcări sunt un rezultat al embolie ar putea profita de terapie care poate dizolva cheagul de sânge, dar acest tip de terapie (activatorul tisular al plasminogenului, adesea numit ‘cheag-buster tratament’) trebuie să fie dat în termen de trei ore de la începutul accident vascular cerebral semne și simptome.

Chiar și acei oameni care nu sunt potrivite pentru acest tip de tratament beneficia de a fi evaluate și tratate în regim de urgență, în scopul de a minimiza problemele care pot respecta un accident vascular cerebral”, spune Profesorul Alan Bryer, Cap de accident vascular Cerebral Sistem la Groote Schuur unitate Medicală și, de asemenea, Facultate din Cape Town.

Simptome de accident vascular cerebral și indicație.

Descopera semnele de avertizare de accident vascular cerebral, apoi trece-le pe – informa un prieten, sau să le e-mail, Tweet-le, sau pentru a le publica pe Facebook. Dacă fiecare persoană se raspandeste mesajul “ai doar 3 ore” la trei persoane, probabil unul cu celălalt ne poate opri creșterea teribil de decese și, de asemenea, handicap de accident vascular cerebral.

Puteți reduce amenințarea de accident vascular cerebral de corect de-a face cu, precum și gestionarea condiții, cum ar fi tensiune arterială ridicată, colesterol ridicat, fibrilație atrială (batai neregulate ale inimii), precum probleme cu diabet zaharat.

Hipertensiune arterială (hipertensiune arterială) este principalul motiv pentru accident vascular cerebral, cu 6,3 milioane de Sud-Africani influențat.

O mulțime de accidente vasculare cerebrale pot fi protejate împotriva, și scăderea tensiunii arteriale, de tratament și, de asemenea, face înțelept stil de viață opțiuni, cum ar fi: menținerea o greutate sanatoasa, c-o să renunți la fumat, tăiere înapoi pe alcool, mananca bine (redus de sare și creșterea consumului de fructe și legume), precum și exercitarea.

Știați că:. La fiecare două secunde, cineva din întreaga lume îndură un accident vascular cerebral;. La fiecare 6 secunde, cineva moare de un atac cerebral;. La fiecare șase secunde, cineva calitatea vieții va fi viata s-a schimbat … ei vor fi permanent cu handicap fizic din cauza de accident vascular cerebral. Oamenii de culoare sunt mult mai conștienți de sare (acestea nu se elimina la fel de bine), precum și sunt, prin urmare, la o amenințare mare de accident vascular cerebral.

Din cele 240 de persoane afectate din Africa de Sud de zi cu zi de accident vascular cerebral, un sfert nu îndure. Și, de asemenea, cei de care se bucură nu trebuie să fie un fapt. Reduce riscul de accident vascular cerebral de astăzi, precum și de a se pregăti la fața locului a verifica în altele, și, de asemenea, să acționeze rapid.

Citește: Reabilitarea după un accident vascular cerebral. Salvați aceste numere de urgență. Apel toate numerele, ca cel mai apropiat vehicul de la fiecare serviciu cu siguranță va fi trimis, și, de asemenea, cel care va ajunge primul va ajuta cu siguranță *.

Afla mai multe:. Știu dacă sunt în pericol de un atac cerebral. Accident vascular cerebral – ce să facă într-o situație de urgență.