Lupta împotriva prostatei.

0
2921

Poate cea mai de încredere pentru a reduce riscul de cancer de prostata este de a face modul de viață se schimbă. Potrivit American Cancer Society, am pentru mulți Americani care nu face uz de tutun, cele mai importante cancer pericol elemente care pot fi transformate sunt greutatea corporală, dieta și activitatea fizică.

O treime din toate celulele canceroase decese în Statele Unite, anual sunt conectate la dieta și activitatea fizică, constând din ei fiind obezi sau obezi, în timp ce un alt 3-lea este adus pe de articole de țigări. Acest articol va lua o privire la parteneriatul dintre dieta regim, antrenament și, de asemenea, celulele cancerului de prostata prevenirea

Limitarea consumului de carne rafinată, carne și roșie și alcool.

Plan de dieta si celulele cancerului de prostata prevenire. De ajutor pentru a proteja împotriva tuturor tipurilor de cancer, American Celule de Cancer Society (ACS) recomandă ca persoanele fizice să ia într-un regim dieta sanatoasa, cu accent pe alimente vegetale. În special, persoanele fizice trebuie să mănânce de cel puțin 2,5 cani de legume și fructe în fiecare zi, precum și selectați cereale integrale, spre deosebire de lustruit cereale elemente. ASC sensibil încurajează care oamenii aleg alimente și băuturi în cantități care ajuta obține și de a menține o viață sănătoasă și echilibrată greutate.

ACS sugerează, de asemenea, limitarea consumului de rafinat, carne și carne roșie, precum și limitarea consumului de alcooli (nu mai mult de 1 băutură de zi cu zi pentru femei sau 2 pe zi pentru bărbați). ii, în General, aceste recomandări sunt în concordanță cu studiu de cercetare pe dietetice metode pentru evitarea cancerului de prostata fi discutat mai jos. Mare de grăsime.

Diete bogate in grasimi sunt conectate cu risc sporit de cancer de prostata. Într-un studiu multicentric de cercetare, iii oamenii de stiinta au comparat regimuri de dieta de 194 de persoane cu nou detectat cancerul de prostata pentru cei din 317 sănătos și echilibrat pacienți. Ceea ce au descoperit a fost că a existat o creștere în cancerul de prostată în legătură cu diete bogate in grasimi. Un studyiv desfășoară în 12 orașe din China, de asemenea, situat asta grăsimi alimentare, atât saturate, precum și nesaturate, sunt asociate cu un risc crescut pentru cancerul de prostata. De asemenea, cercetarea în Grecia a constatat că uleiurile de semințe (de exemplu, șofran, și așa mai departe), au fost dramatic legate de cancerul de prostata amenințare, în timp ce untul și margarina avut o mai mică asociere.

Uleiul de măsline nu a fost legat de riscul de cancer de prostata.v O studyvi în statele UNITE ale americii legate de un consum mai mare de grăsime la animale de resurse de pericol sporit pentru celulele cancerului de prostata printre negrii Americani, și să inovatoare de cancer de prostată printre Americani albi și negri. Studiu de cercetare încheiat, “O scădere de grăsime la animale de resurse în dieta ar putea duce la o incidență redusă și, de asemenea, ratele de deces de cancer de prostată, în special în rândul afro-americanilor.” Rezultatele unui joint-statele UNITE/ Canada studyvii recomandat un aport ridicat de omega-6 grasimi, (de obicei din uleiuri vegetale), promovat inflamația ar putea fi legate de stimulat celulele cancerului de prostata cu risc.

Consumul mare de lactate pe bază de proteine ​​a fost legat de un risc ridicat de cancer de prostată, consumul de lactate pe bază de proteine ​​a fost legat de un risc ridicat de cancer de prostată

Există o organizație solidă între consumul de produse lactate și amplificat riscul de cancer de prostata. O mare studyviii efectuat în zece națiuni Europene, află că un consum ridicat de lactate pe baza de proteine sănătoase a fost conectat cu un risc ridicat de cancer de prostata. În fapt, oamenii de stiinta aproximat un mai mare cu 32% riscul de cancer de prostata, celulele din utilizarea sporită de produse lactate proteine sanatoase.

Calciu din produse lactate a fost de asemenea pozitiv în legătură cu pericol, cu toate acestea nu a calciului din alte alimente– sugerează că laptele de alimente, mai degrabă decât de calciu au fost vinovatul.ix un Alt mare studyx efectuate în statele UNITE ale americii și, de asemenea, Canada a constatat că alimentar de calciu din produse lactate a impulsionat amenințare de grad scăzut celulele cancerului de prostata, dar a scăzut pericolul de stat-of-the-art de cancer.

Această conexiune cu produse lactate și celulele cancerului de prostata a fost vazuta din nou într-un mare studiu realizat de National Cancer celulele Institutului.xi rezultatele au arătat că o mai bună alimentare consumul de calciu și produse lactate, în special lapte degresat produse, poate fi modest referitoare la consolidată pericole pentru neagresiv cancer de prostata, dar a fost fără legătură cu ostile boală. În cazul în care te întrebi de ce produse low-grasimi lactate ar poziție o mai bună pericol, factorul cel mai probabil se referă la adevărul că, cu mult mai puțin de grăsime este un procent mai mare de produse lactate de proteine sănătoase, unul dintre cei nedrepți. Un francez studyxii validate legătura între produse lactate produse de admisie și, de asemenea, celulele cancerului de prostata cu risc. Ei, de asemenea, află că riscul nu a fost conectat cu calciu material, “precum și poate fi legată de altă parte.” Studiu în Grecia, în plus, află că, de lapte și de produse lactate de utilizare a fost asociat cu un risc de cancer de prostata.

Studiu între diverse populații în Statele Unite ale americii și, de asemenea, Canada a descoperit că utilizarea de fasole (de exemplu, fasole, mai ales soia), a redus substanțial amenințare celulelor cancerului de prostata. Aportul de galben-portocaliu, precum și legume crucifere (de exemplu, broccoli, varza, varza de Bruxelles, și așa mai departe), a fost, de asemenea, arată pentru a reduce riscul de cancer de prostata.xiv Unul mai studyxv de aproape 2000 de masculi află că acolo a fost redus de cancer de prostata pericol cu creșterea consumului de vitamina C bogate în legume, inclusiv ardei precum și broccoli.

Sistem matematic de măsurare a modului în care rapid declanșează carbohidrații.

Când carnea este preparată la mare-temperaturi pentru o perioadă lungă de timp, se creează anumite substanțe care pot crește riscul de cancer de prostata celule. Acest lucru a fost văzut într-un studiu de cercetare în cazul în care foarte bine făcut carne a fost în strânsă legătură cu riscul de cancer de prostata.xix Cercetatorii au studiat dietele de persoane în Italia a descoperit că cei care consumă cel puțin un măr pe zi au avut un risc scăzut pentru cancerul de prostata.xx, Eventual un măr pe zi ține medicul departe-sau, în acest caz, medic oncolog.

Indicele glicemic (IG) este un sistem matematic de măsurare exact cât de rapid un carbohidrat declanșează o creștere în distribuirea de zahăr din sânge, și glicemic tone (GL) manometre o creștere în glucoză dintr-un anumit oferind dimensiune de alimente. În orice caz, mai mare numărul, cu atât mai mare reacție de zahăr din sânge. Deci un GI scăzut/GL alimente va provoca cu siguranță o creștere mică, în timp ce un mare GI/GL alimente va provoca cu siguranță un vârf dramatic. Carb alimente cu multe fibre sunt susceptibile de a avea un reduse GI/GL. Fibra declanșează alimentare la deteriorarea mai jos treptat în sistemul digestiv, și, de asemenea, incetineste absorbtia de orice tip de zaharuri conține.

Acesta este un factor esențial să se ia în considerare în cancerul de prostată, având în vedere că cea mai mare creștere a zahărului din sânge, mai multă insulină cu siguranță va fi secretat să-l gestioneze, precum insulina a fost legat ca un factor de amenințare pentru numeroase tipuri de cancer, inclusiv de prostata. Prin urmare, este logic ca cercetatorii au efectuat o cercetare a lua o privire la legătura între GI/GL și celulele cancerului de prostata amenințare. Ei au descoperit că, cu creșterea nivelului de GI/GL, a existat o creștere echivalentă a riscului pentru cancerul de prostata.