Mod rapid și eficient de a pierde în greutate

0
584

Tune în modul de a pierde in greutate. Cum să vă ajustați pentru a pierde în greutate: strategie și strategie. Ce înseamnă pierderea în greutate? Sau cui. Conduci? Probleme de sănătate sau nemulțumire față de aspectul lor? Supliment sau regret că nu se încadrează în blugi preferate?

Are pretenția dvs. preferată sau interferează cu sarcina? Răspundeți-vă sincer și luați în considerare dacă acest obiectiv merită eforturile și sacrificiile incredibile. Dacă decizia dvs. merită, faceți un obiectiv în slogan în fiecare zi.

Desemnați-vă pentru proporții

De fapt, cu o astfel de funcționare, îți dai controlul departe de tine, de ceilalți. Toată lumea care pierde în greutate știe ce a făcut. Puțin mai târziu, sa repetat sau mai rău. Are vreun beneficiu în excesul de greutate? Sună prostesc, nu?

Adesea, în mod inconștient, există ceva bun în care ești gras, de exemplu, rolul victimei, alți oameni îți pare rău pentru tine și îți place. Există un sentiment că cineva îi pasă de tine, vă sfătuiește, face produse speciale pentru dvs. și astfel demonstrează cât de important sunteți și merită să vă împiedicați să pierdeți în greutate.

Desemnați-vă pentru proporțiile pe care intenționați să le obțineți cu dieta sau postul. Aceasta poate fi propria dvs. fotografie când ați fost subțire sau cel puțin fără kilograme în plus (fiecare femeie are o fotografie în care se va dori ea însăși). Așezați imaginea într – un loc vizibil-deasupra patului, lângă oglinda din baie, în bucătărie.

Dacă nu aveți Fotografia dvs., găsiți o fotografie cu o fată subțire pe care doriți să o vedeți într-o revistă lucioasă. Dacă nu vă simțiți confortabil să plasați imaginea într-un loc proeminent (jenat în fața soțului, copiilor, părinților), așezați-o în sertarul desktop sau doar în buzunar și ajungeți din când în când. O privire la fotografie vă asigură cu siguranță că nu veți tăia din nou ceaiul cu cookie-uri.

Ce trebuie să faceți

Sau este faptul că grăsimea nu justifică alte dificultăți, cum ar fi dificultatea de a flirta, așa că folosiți scuza grăsimii pentru a “nu trebuie” să flirteze, în orice caz, este o scuză excelentă pentru cei interesați de tine în orice caz. Sau mâncarea poate fi singurul tratament pe care îl puteți oferi pentru dvs. Deci, sunteți deprimat, mâncați, sunteți nervos, mâncați, vă certați șeful, mâncați și atunci este posibil să nu doriți să lăsați această simpatie. Te ajută anxietatea?

Consumul de alimente poate duce la un control neintenționat. O persoană poate fi nevoită să simtă că deține controlul. Când nu este sigur, el este deja alert și merge la mâncare ca o supapă de evacuare. Sentimentul de control vă oferă liniște sufletească.

Înainte de a începe să pierdeți în greutate, este important să vă acceptați ca și cum ați fi astăzi supraponderali. Pentru că este imposibil să schimbi ceea ce nici măcar nu există. Până când această problemă nu va fi refuzată, nu vom putea să o vedem în mod adecvat și nu vom putea face nimic pentru a rezolva această problemă.

Dar arată bine, având în vedere că este diferit de simpatie sau de acord, sunt de acord – pentru a opri lupta împotriva grăsimilor. El trebuie să admită că există și că nu veți mai lupta cu el, veți face o muncă bună pentru sănătatea sa, rezultatul va fi să vă luați la revedere de la grăsime.

Ce trebuie să evitați

Înțelegerea de ce mâncarea nu pierde în greutate. Corpul are un sistem de avertizare periculos. Când oamenii nu mai mănâncă, creierul lor este înțeles ca având “dificultăți în a obține mâncare” și pentru auto-conservarea lor, reduc metabolismul pentru a economisi energie, astfel încât să nu ardă excesul de grăsime în mod eficient. Cu alte cuvinte, nu pierdeți în greutate, nu mâncați.

Și există un alt factor, atunci când nu mâncați timp de câteva ore, compensația pentru această perioadă depășește lucrurile necesare pentru alimente. Se pare că creierul tău primește următorul mesaj: “este urât când vine vorba de mâncare, mănâncă cât mai mult posibil, pentru că nu știi când vei mânca mâncare” și apoi mănânci prea mult.

Vedeți momente plăcute în procesul de scădere a greutății. Baie, saună, sală de masaj, tratamente spa, vizitați salonul de înfrumusețare – toate acestea trebuie să vă permiteți. Aceste activități vă vor ajuta să ușurați stresul fizic și nervos, să dați un sentiment confortabil. Apoi, partea enervantă (nu puteți face prăjituri, brioșe, cookie-uri preferate) nu veți experimenta atât de multă durere.

Dar consumul de alimente în cantități mari nu este atât de eficient pentru nutriție, deoarece corpul tău, mai plin de alimente, nu poate sintetiza nutrienții în mod eficient. Asta înseamnă că cheltuiți o valoare nutritivă pe alimente și acumulați doar grăsimi.

Omul primitiv are nevoie de palatul cel mai sensibil pentru a identifica produse care nu sunt bune, cum ar fi otrăvitoare, rele etc. De asemenea, consumați surse bogate de calorii. Într-un moment în care mâncarea era foarte utilă și cu riscul de a trăi fără hrană timp de câteva zile, este important să aveți un aliment bogat în energie. Prin urmare, nu este posibil ca alimentele care atrag cel mai mult gustul să fie dulci și grase, adică calorii extrem de ridicate.