Modalități de prevenire a riscului de hipertensiune

0
2905
Modalități de prevenire a riscului de hipertensiune

Daca te lupti cu sau du-te la amenințare pentru hipertensiune arterială și, de asemenea, intenționează să-l controlată, este esențial să se facă anumite modificări de stil de viață care vă poate ajuta să preveni și trata, de asemenea, această boală. Iată cum! Dacă ai fost identificate cu hipertensiune arterială sau frică să-l oprească, sare este garantat adversar.

Din prezent, ar trebui să rămână clar de consumul de alimente rafinate ca ambalate supe și sosuri, carne prînzul și special de gheață de mese care poate conține până la 80% din sugerat de zi cu zi aportul de sare. DASH, sau Abordari Dietetice la Stop hipertensiune Arterială, este un regim de dieta, dezvoltat precum și dovedit pentru a ajuta la scăderea tensiunii arteriale. Se evidențiază pe fructe, legume, fibre, lapte degresat produse precum carne slaba (scăzut în grăsimi saturate și colesterol, cum ar fi păsări precum și de pește). Inainte de a incepe o noua dieta, asigurați-vă că pentru a obține farmacolog recomandări.

Sfaturi pentru prevenirea hipertensiunii arteriale

Sfaturi pentru prevenirea hipertensiunii arterialePrin includerea 30 la 60 de minute de modest exercitii fizice (mersul pe jos, ciclism, înot) patru sau șapte zile pe săptămână, poate reduce tensiunea arterială și de a evita, de asemenea, hipertensiune arterială. Dacă acest lucru pare a fi o afacere mare, începe încet, cu mai multe perioade scurte de activitate fizică. Veți începe să vedeți beneficiile pe dumneavoastră tensiunea de sânge cu cât mai scăzut ca 30 la 60 de minute de antrenament pe săptămână.

Management de greutate imediat se traduce direct în reducerea tensiunii arteriale. Scopul pentru un indice de masa corporala (IMC) de 18.5-24.9 kg/m2. Folosiți-vă de mijloc de măsurare de a conduce tu … trebuie să fie mai mică decât 102 cm pentru bărbați și 88 cm pentru femei. Adresați-vă farmacistului sau medicului pentru a vă ajuta să calcula IMC-ul și măsura taliei.

Se recomandă să renunțe la fumat, precum și prevenirea folosit de fum la scăderea tensiunii arteriale, precum și riscul de insuficiență cardiacă. Farmacistul poate recomanda metode pentru a ajuta renunte, inclusiv anti-fumat de ajutor.

Anumite produse, alimente sau schimbări în modul de viață nu pot fi potrivite pentru tine. Întotdeauna consultați farmacistul sau asistenta medicala de specialitate pentru a face sigur. Ai suferi de hipertensiune arterială? Vrei pentru a organiza dvs. de sănătate? O varietate de ușor mod de viață modificări pot ajutoarele de a preveni și de a trata în mod eficient această tulburare clinică. Este de până la tine!

Dacă ai de-a face cu hipertensiune arterială (tensiune arterială ridicată), după care este timpul pentru a lega pe dvs. de operare pantofi la fel de bine ca să-ți șorțul. În timp ce nu aveți nevoie pentru a fi un alergător de maraton sau un bucătar, un cuplu de simple modificări la stilul tău de viață comportamente va avea cu siguranță efecte utile pe site-prevenirea și controlul hipertensiunii arteriale.

Hipertensiune arterială se caracterizează prin sânge aplică prea multă presiune pe peretii arterelor, crescând amenințare de instituire a unei boli de inima. Prin încorporarea 30 la 60 de minute de exercitii moderate (mersul pe jos, ciclism, înot), chiar în rutina ta de la 4 la 7 zile pe săptămână, puteți opri hipertensiune arteriala si, de asemenea, a redus tensiunea arterială. Are acest obiectiv pare nerealist? Începe treptat, cu mai multe perioade scurte de activitate fizică. Beneficii asupra tensiunii arteriale pot fi observate cu mai puțin de 30 la 60 de minute de exercitii fizice săptămânale!

Modalități în care puteți preveni și trata hipertensiunea arterială

Modalități în care puteți preveni și trata hipertensiunea arterialăFiind mult mai energic, cu siguranță veți avea un timp mai ușor ajungând la o viață sănătoasă și echilibrată greutate. Management de greutate este plecat, împreună cu prin direct scădere a tensiunii arteriale. Scopul pentru un indice de masa corporala (IMC) de 18.5-24.9 kg/m2. Talia ta circumferinta pot, de asemenea, servi ca un ghid: ar trebui să nu fie mai mare de 102 cm pentru bărbați și 88 cm pentru femei. Întrebați farmacistul sau medicul dumneavoastră pentru a vă ajuta să stabilească ai IMC, precum și talie dimensiune.

Când ai de-a face cu hipertensiune arteriala sau doriți pentru a preveni aceasta afectiune, sarea este principalul tau inamic. Sare dietetice este descoperit mai ales în preparate și alimente rafinate, care reprezintă aproximativ 80% din consumul de sodiu. Unele dintre aceste alimente au un nivel ridicat de sare. Acestea includ: junk food, gata supe și sosuri, specifice de gheață preparate and mezeluri.

Atunci când consumul de alimente, verificat hrană etichete meticulos. Selectați alimente care conțin mult mai puțin decât 200 mg sau 10% din sugerat de zi cu zi alocarea de sodiu pe o parte. Evita consumul de alimente care au un sodiu conținut web de mai mult de 400 mg sau 20% din sugerat de zi cu zi indemnizație pentru fiecare secțiune. Pentru a include aromă de mese, face uz de plante naturale precum și arome. Lasa-ti imaginatia liber, și papilele gustative cu siguranță va multumesc! Lasă agitator de sare din dulap, precum și să gătească fără a include orice tip de sare la prepararea alimentelor apă.

Dieta DASH, care subliniază legume și fructe proaspete, nutritive fibre, scăzut de grăsimi produse lactate, precum și carne, care sunt scăzute în grăsimi hidrogenate, precum și colesterol (carne de pasăre, pește), în plus a verificat eficacitatea în reducerea tensiunii arteriale. Vorbesc cu o sănătate și expert wellness sau du-te aici pentru mai multe informații!

Moderat de alcool de utilizare este ales dacă doriți pentru a opri sau a trata tensiunea arterială mare. Recomandat restricție este 0– 2 băuturi pe zi. Femeile trebuie să nu consume mai mult de nouă băuturi pe săptămână. O băutură este specificat ca: 360 ml (12 oz) de bere cu 5% alcool, 150 ml (5 oz) de un pahar de vin cu 12% alcool and 45 ml (1,5 oz) de bautura!

Prevenirea și controlul hipertensiunii arteriale

Prevenirea și controlul hipertensiunii arterialeEste de preferat să evitați fumatul și să trăiască într-un fum-free stabilirea, în scopul de a reduce tensiunii arteriale, precum și pericolul de boli cardiovasculare. Ta farmacolog poate sugera mijloace pentru a vă ajuta să renunțe la fumat țigări, constând folosind un anti-fumat ajutor. Tehnici de relaxare, în loc de alcool, precum tigara, sunt eficiente metode pentru gestionarea anxietate și, de asemenea, poate ajuta, de asemenea, mult mai bun control al tensiunii arteriale.

Atunci când este aplicat în mod riguros, toate aceste mod de viață modificări pot duce la avantaje comparabile cu cele ale unui medicament antihipertensiv. Acestea sunt toate cele mai ochi-prinderea, deoarece acestea vor ajuta cu siguranță să se ocupe de sănătatea ta totală. Practică un exercițiu cu prietenii tăi, de a motiva participanții din casa ta pentru a lua parte la gătit expediții. Încorpora aceste ajustări încet, obtinerea o lovitură de a face acest lucru, și, de asemenea, tu vei prospera în zădărnicirea hipertensiune arterială!

Hipertensiune arterială, lider de risc aspect pentru boli de inima, provine din consolidate ereditari, de mediu, precum și componente sociale. Ecologice variabile includ excesul de greutate/obezitate, dieta nesanatoasa, prea mult nutritive de sodiu, nutritivă scăzută de potasiu, nu este suficient de exercițiu, și consumul de alcool. Evitarea și controlul hipertensiunii arteriale poate fi realizată prin intermediul vizate și/sau a populației abordări bazate pe. Pentru controlul hipertensiunii arteriale, vizat metodă implică intervenții pentru a stimula înțelegerea, terapie, precum și de control la persoane fizice. Corespunzătoare populației bazate pe tehnici includ intervențiile concepute pentru a realiza o mică scădere a tensiunii arteriale (BP) în întreaga populație.