Modalități Simple pentru bărbații peste 50 de ani de a-și îmbunătăți viața sexuală

0
2926

Multe persoane doresc și, de asemenea, nevoie pentru a fi aproape de ceilalți, deoarece acestea cresc mai in varsta. Pentru unii, aceasta constă în necesitatea de a trece un energic, plăcut viața sexuală. Cu inaintarea in varsta, care poate însemna ajustarea sex pentru a se potrivi fizic, wellness, și alte ajustări.

Există diferite metode de a face sex și de a fi intim, singur sau împreună cu un însoțitor. Expresia de sexualitatea ta ar putea include numeroase tipuri de atingere sau de emoție. Unii adulți s-ar putea alege să nu se angajeze în activități sexuale, și asta e de asemenea normal.

Ce Schimbări Periodice?

Îmbătrânirea normală fizice aduce ajustări în ambele bărbați și femei. Aceste ajustări, uneori, afectează capacitatea de a fi la fel de bine ca plăcere în sex.

O femeie poate observa schimbări în vaginul ei. Ca o femeie de vârstă, vaginul poate reduce precum și înguste. Ei genitale peretii pot veni pentru a fi mai subtire precum un pic mai rigida. Cele mai multe femei vor avea cu siguranță mult mai puțin genitale lubrifiere, și, de asemenea, ar putea dura chiar și mai mult timp pentru vagin natural ulei de sine. Aceste modificări ar putea face anumite tipuri de activitate sexuala, cum ar fi vaginale infiltrare, agonie sau mult mai puțin de dorit. Dacă genitale uscarea este un motiv de îngrijorare, utilizarea pe baza de apa de lubrifiere jeleu sau prezervative lubrifiate poate fi mult mai confortabil. Dacă o doamnă este utilizarea terapiei hormonale de-a face cu bufeurile sau alte menopauza semne și simptome, ea poate intenționez să fac dragoste mai des decât a făcut-o înainte de terapie cu hormoni. În vârstă pereche îmbrățișând pe o bancă

Ca si barbatii de varsta, disfuncție erectilă (de asemenea, numit impotenta, sau ED) vine să fie mult mai mult de obicei. ED este pierderea capacității de a avea și de a menține o erecție. ED poate declanșa un om să ia mai mult pentru a avea o erectie. Erectia lui nu ar putea fi la fel de companie sau la fel de mare ca a folosit pentru a fi. Pierderea erectiei dupa orgasm poate avea loc mai repede, sau poate dura mai mult înainte de a o erectie mai este fezabilă. ED nu este o problemă dacă ea are loc în fiecare acum și apoi, dar dacă se întâmplă, de obicei, vorbesc cu dumneavoastră medicale profesionale.

Vorbeste cu partenerul tau despre aceste modificări și, de asemenea, cum vă simțiți. Medicul dumneavoastră poate aveți sugestii pentru a ajuta face sex mai simplu.

Sunt Prea Bătrân să vă faceți griji Despre Sex în condiții de Siguranță?

Varsta nu te proteja de boli cu transmitere sexuala. Persoanele mai în vârstă care sunt cu transmitere energic poate merge la pericol de boli cum ar fi sifilisul, gonoreea, infecția cu chlamydia, herpes genital, boli hepatice B, genitale pete, și, de asemenea, trihomoniaza.

Practic, orice persoană care este activ sexual este, de asemenea, în pericol de a fi infectat cu HIV, infectia care creează SIDA. Varietatea de vârstă, persoanele cu HIV/SIDA este în creștere. Te duci la amenințare pentru HIV/SIDA dacă tu sau partenerul tau are mai mult de o sexual partenerul, dacă faceți sex neprotejat, sau dacă tu sau partenerul tău este schimbul de ace. Pentru a vă proteja, în mod constant folosi un prezervativ in timpul actului sexual, care include genitale sau anale infiltrare.

Un tip are nevoie de un montaj complet înainte de a pune pe un prezervativ.

Vorbesc cu dumneavoastră medicale profesionale cu privire la metodele de a proteja pe propriul dvs. de la toate boli venerice precum și infecții. Du-te cu normal controale precum și de testare. Vorbeste cu partenerul tau. Tu nu sunt niciodată la fel de bine vechi să fie în pericol.

Sexualitatea este de multe ori un delicat echilibru emoțional și probleme fizice. Cum te simți poate avea impact asupra ceea ce sunt capabili să facă și, de asemenea, ceea ce intenționați să faceți. O mulțime de vârstă perechi descoperi mai mare împlinire în viața lor sexuală decât au făcut-o atunci când au fost mai tineresc. În multe cazuri, ei au mai puține distrageri, chiar mai mult timp, precum și personal de confidențialitate, nu vă faceți griji despre obtinerea insarcinate, și, de asemenea, mai bine afecțiune cu un partener pe tot parcursul vieții.

Pe masura ce imbatranim, corpul nostru se schimba, inclusiv greutate, piele, precum și tonusul muscular, precum și unii adulți mai în vârstă nu se simt la fel de confortabil în organismele lor de imbatranire. Adulții mai în vârstă, bărbați și femei deopotrivă, s-ar putea face griji că partenerii lor nu vor mai descoperi-le pe ochi-prinderea. Imbatranire legate de sex-legate de probleme ca cele detaliate mai sus pot crea anxietate și îngrijorare. Această preocupare se poate împiedica de a încânta într-o îndeplinesc viata sexuala.

În vârstă de perechi fata foarte același grijile de zi cu zi care influențează oamenii de orice tip de varsta. S-ar putea, de asemenea, incluse grijile de boala, pensionare, si, de asemenea, ajustări stil de viata, fiecare dintre care poate duce la sex-legate de probleme. Vorbeste deschis cu partenerul tau, precum și să încercați să nu responsabil pe cont propriu sau partenerul tau. Puteți descoperi, de asemenea, că este util să vorbesc cu un terapeut, fie singur sau cu partenerul tau. Unii specialiști au unic de formare în asistarea cu sex-legate de probleme. Dacă observați ajustări în partenerul tău atitudinea față de sex, nu cred că ei nu mai sunt curios despre tine sau într-o energic viata sexuala. Vorbesc despre asta. O mulțime de lucruri pe care declanseaza sex-probleme legate de vârstă adulți poate fi ajutat.

Ce Pot Face?

Sunt lucruri pe care le puteți face pe cont propriu pentru un activ și plăcut viața sexuală. Dacă aveți un partener de durată, să ia ceva timp pentru a aprecia fiecare alte diferite și, de asemenea, să înțeleagă ajustările amândoi de-a face cu.

Nu ezitați să discutați cu medicul dumneavoastră dacă aveți o problemă care influențează viața sexuală. El sau ea poate avea capacitatea de a recomanda un tratament. De exemplu, una dintre cele mai tipice sex-legate de probleme de vârstă femei doare actului sexual cauzate de uscăciune genitale. Medicul dumneavoastră sau cu farmacistul poate recomanda non-baza de prescriptie medicala lubrifianti vaginali sau creme pentru a face uz de. Lubrifianți pe bază de apă sunt utile atunci când este necesar pentru a face sex suplimentar confortabil. Hidratante sunt utilizate de multe ori, la fiecare 2 sau 3 zile. Sau, medicul dumneavoastră vă poate recomanda un tip de genitale estrogen.

Dacă ED este problema, poate fi de multe ori a reușit și, de asemenea, poate, de asemenea, inversat cu droguri sau diverse alte tratamente. Există pastile care te pot ajuta. Ei nu trebuie să fi făcut uz de către bărbații care iau medicamente având nitrați, cum este nitroglicerina. Pastilele nu au fezabil efecte secundare. Ferește-te de orice fel de dietă sau suplimente pe bază de plante garantarea de a trata ED. Discutați întotdeauna cu medicul dumneavoastră înainte de a lua orice tip de planta sau supliment.

Problemele fizice pe care le poate schimba viața ta sexuală pe măsură ce cresc în vârstă. Dacă sunt solitare, dating si sa cunoasca oameni noi poate fi mai puțin complicat, mai târziu în viață când ești foarte sigur pe cont propriu și ceea ce vrei. Dacă rămâne într-un parteneriat, tu si partenerul tau poate descoperi noi metode de a fi cu celălalt pe măsură ce cresc în vârstă. Vorbește cu partenerul tău sau tovarăși cu privire la cererile tale. S-ar putea găsi că dragostea– îmbrățișarea, saruta, atinge, și stau unii cu alții-poate fi pur și simplu ceea ce ai nevoie, sau un curs pentru o mai bună afecțiune și sex.