Pentru conducerea centre este responsabil de cap,

0
2164

Administrația centrului are o ierarhie,

Administrația centrului are o ierarhie,De sub care arunca 3 categorii de angajați-nu este doar șeful medicale profesionale, care este responsabil de îngrijiri medicale, în continuare repetari pentru formare profesională, precum și repetari pentru cercetare științifică și, de asemenea, studiu de cercetare. Șef este direct personalul de director precum și indirecte juniori capete. De subordonare a directorului de medicamente sunt lider de personalul medical al penitenciarului în care sunt, de asemenea, alți medici, cap de asistent social și un expert economic de la centru. Expert financiar la clinica, gestionează arhive, de contact cu furnizorul de asigurări și, de asemenea, proteja funcționarea centrului de reviste economice.

Dacă discutăm despre divizia de mentor facilități medicale, vom înțelege că un birou care asigură terapeutice, studiu de cercetare și, în cazul ideal, sarcina de predare Cu toate acestea, nu este un centru comun cu facultatea. Divizia de o unitate de asistență medicală de supraveghere. Cum pentru facilități medicale dezvoltate de județ, oraș sau district și, de asemenea, o instituție medicală privată, este schema lor un pic mai ușor. În fruntea acestor companii este un regizor care ambele reglementate de sănătate și, de asemenea, în al doilea rând, componenta tehnică a centrului de sănătate. Wellness includ medicale și, de asemenea, de asistenta medicala de tratament.

În componenta tehnologică de picături,

În componenta tehnologică de picături,Cum ar fi financiar adjunct, înlocuirea de informatică, de înlocuire tehnice, de afaceri adjunct, și așa mai departe. In afara de aceste 2 echipe este uriașă în competența autorității de secretariatul de unitatea medicală, departamentul juridic, departamentul de audit și, de asemenea, de control și de jurnalism secretarul centrului de sănătate. Departamentul este parte a spitalului, care oferă în primul rând la asistență medicală, la o mult nivel minim decât este valabil cu mentorul facilități medicale poate servi pentru funcțiile de studiu sau de formare într-un relevant domeniu.

Proprietar al departamentului este directorul centrului de sănătate. Spectrul de departamentul depinde de mărimea și de captare locație a centrului de sănătate. Dotările tehnologice și, de asemenea, angajații de la aceste mici spitalele nu sunt la un asemenea grad, ca este valabil și cu unități de asistență medicală facultatea, dar asta nu înseamnă că ele nu pot calității ofertei individuale de îngrijire. Diferențele frecvent apar în cazuri de importante sau dificile, care necesită o intervenție la o specialitate la locul de muncă.

Finanțarea controlat de județ și,

Finanțarea controlat de județ și,De asemenea, exclusiv unitățile de asistență medicală are un sistem similar ca la spital, doar partea diferă de reprezentarea de părți specifice. Este clar că o mică zonă sau oraș unitate de asistență medicală va avea cu siguranță de până la 5% din fondurile pentru cercetare. În privat, centre de sănătate se confruntă de anul nou de a modifica, ca urmare a faptului că legea, care a limitat cerinței de plată, acum nu plătesc, așa că această sursă de venit ar putea secretos totuși, cu siguranță, de asemenea, în toate de stat spitale însemna o suplimentare, uneori deloc neglijabile, partea de venituri.

Calitatea superioară a sănătății centru de tratament este de o altă unitate medicală de la centrul de sănătate Sunt evaluate din perspective diferite satisfacția pacientului, numărul de complicații, mortalitatea și așa mai departe. Ca un întreg, nu putem pretinde că acest spital este complet săraci, precum și acest lucru este în contrast foarte bun la orice. Evaluarea unitate medicală în toate elementele sale, sale departamente individuale, sau facilități. Un an se bazează pe mai multe clasamente zeci de centre de sănătate, fiecare evaluare a unui anumit element de îngrijire în spital, ca urmare, nu ar trebui să te oprești, când în trei spitale au descoperit că acestea sunt unitate de asistență medicală de an.