Spitalul universitar sunt în măsură să ofere,

0
1374

Unitatea medicală este un centru

Medical care oferă o serie de servicii de spitalizare, ambulatoriu și tratament complementar Componenta de unitatea medicală de staționar divizia specializată de ambulatoriu operația tehnologică de fundal, monitorizare managementul, farmacii, precum și dispensare sida.

Unitatea medicală este un centru

Toate instituțiile medicale din țara noastră pot fi separate de bază în 3 clasificări, bazându-se pe cine stabilește precum și se ocupă de unitate de asistență Medicală gestionate de stat, așa-numita condus direct de organizații-care include toate predare unitate medicală, IKEM, Traumatisme unitate de asistență medicală Brno, Centrală armata unitate de asistență medicală, centrul de sănătate reglementate zona, spital, mitropolitul și, de asemenea, orașul, facilități medicale început prin diverse alte entități legale biserica, s. r. o., actiuni firme, de obicei avantajoase companii etc.

În dimensiunea precum și în lățimea de gama de servicii prestate, aparține, în primul rând este absolut un spital universitar. Acest termen trebuie să fie în 2014 să-și modifice la spital, ceea ce ar fi de la facultatea diferit de, că directorul ar fi cu siguranță numit direct de către predicator de sănătate și de proprietăți rezidențiale, care este în prezent spitalul universitar grijă de, ar fi să le complet transformată. Spitalul universitar oferindu-în principal, cu siguranță, de îngrijire a sănătății, dar, de asemenea, de predare a viitorilor medici și, de asemenea, asociate cu cercetarea științifică și, de asemenea, de cercetare.

Finanțare de mentor spitale are mai multe resurse,

O mulțime de finanțare provine de asigurare medicală 80-85%, respectate, prin vânzarea de articole și diverse alte soluții 5-10%, din subvenții pentru cercetare științifică și, de asemenea, studiu de cercetare 3-5% și din subvenții furnizate de către fondator 1-5%. De această dată în Praga există 3 fakultní nemocnice Generale facultatea centru de sănătate, Královské Vinohrady, precum Motol, în Brno 2 FN Brno, Brno-Bohunice, FN U svaté Anny și unul la spitalul universitar Plzeň, Hradec Králové, Ostrava și, de asemenea, Olomouc.

Finanțare de mentor spitale are mai multe resurse,

Spitalul universitar sunt în măsură să ofere o continuă trecere de pacienți cu probleme normale, cu toate acestea, în ciuda probleme, cu importante state sau probleme care nu sunt pe diverse alte biroul rezolvabile. Acest lucru se datorează atât la facilitățile de instruire facilități medicale și de către concentrându-se foarte buni profesioniști în domeniul lor Formare, centre de sănătate au un cadru diferit de medii de lucru precum și monitorizarea acestora.

Managementul de aici este așa-numita dublă, ceea ce înseamnă că, pe de o parte, șeful centrului de sănătate, în a căror responsabilitate directă fiind de până la director medici procedură plan ca acesta este descris în detaliu mai jos în managementul de facilități, cât și tehnic în detaliu demontat enumerate mai jos, pe de altă parte, în administrarea spitalului universitar așteaptă dean, care cad direct șefi de stație centre. În paralel cu monitorizarea fiecărui spital ca o universitate, personal sau controlat de județ este frate-miu, care este asistent pentru ingrijirea medicala.

Sub drept de conducere de șef asistent social este capul asistent social, care este managerul de toate asistente medicale inregistrate pe o anumită episcopie. Direct de către șeful asistenta este asistent social terminal, care se ocupă de diverse alte asistente în salon sau în ambulatoriu în divizia a, însă nu direct manager. Spitalul universitar este împărțit în diferite clinici se afla la o unitate medicala mediu de lucru în zona corespunzătoare, care este utilizat pentru a terapeutic sarcina, pentru studiu și instruire, pot fi împărțite în privat divizii. O propunere pentru formarea de clinica vine din senatul academic al profesorilor, stabilirea ei ministerul sănătății cu autorizare din partea ministerului educației.