Tot ce trebuie să știți despre diabet

0
2972
Tot ce trebuie să știți despre diabet

De diabet zaharat, de obicei, menționată ca probleme cu diabet zaharat, este o tulburare metabolică care creează mari nivelul de zahăr din sânge. Hormon insulină mută de zahăr din sânge în celule pentru a fi salvat sau utilizat pentru energie. Cu diabet zaharat, corpul tau nici nu face suficienta insulina sau nu poate utiliza eficient insulina pe care o face.

Netratată, hipertensiunea glucoză la diabetul poate afecta nervii, ochii, rinichii, precum și alte organe ale corpului. Există câteva diferite tipuri de diabet zaharat: Tipul 1 de diabet este o boală autoimună. Corpul sistemul imunitar atacă și distruge celulele din pancreas, care se face insulina. Nu este clar ce cauzeaza aceasta greva. Privind la 10% din persoanele cu diabet zaharat de acest tip.

Modalități de a preveni diabetul zaharat de tip 2

Modalități de a preveni diabetul zaharat de tip 2La tip 2 probleme cu diabet zaharat apare atunci când organismul devine imun la insulină, și, de asemenea, zahăr dezvoltă în sânge. Prediabet are loc atunci când nivelul de zahăr din sânge este mai mare decât în mod normal, cu toate acestea este suficient de scăzut pentru un diagnostic medical de diabet de tip 2. Gestational diabetul zaharat este ridicat de glucoză din sânge în timpul sarcinii. Insulina blochează hormonii produși de placentă declanșa acest tip de diabet.

O problema mai puțin frecvente numit diabet zaharat insipid este legată de diabet zaharat, deși are un comparabile numele. E o diverse condiție în care rinichii elimina prea mult lichid din organism. Fiecare fel de probleme cu diabet zaharat are semne speciale, triggere, și tratamente. Descoperi mai multe despre modul în care aceste tipuri diferă de la fiecare alte.

Împreună cu simptomele de bază ale diabetului zaharat, cei cu diabet pot avea un libido scăzut, impotență (ED), și, de asemenea, inadecvată musculare duritate. Multe femei cu diabet gestational nu au nici un fel de simptome. Problema este de obicei găsite timpul unui control de rutina nivelul de zahăr din sânge de testare sau dentare zahăr toleranță de examinare, care este, de obicei, executate între 24 și 28 de săptămâni de gestație.

În situații rare, o femeie cu diabet gestational probleme, de asemenea, experiență crescut sete sau pipi. Personalul Medical nu recunosc în mod specific ceea ce declanseaza tip 1 diabet zaharat. Pentru unii motiv, sistemul imunitar în mod eronat atacuri și, de asemenea, daune produc insulina, celulele beta din pancreas.

Genetica ar putea juca un rol în unii oameni. Este de asemenea posibil ca un virus declanșează organism, sistemul imunitar ataca. Tip 2 diabet zaharat provine dintr-o combinație de gene și, de asemenea, stilul de viață aspecte. Fiind supraponderali sau obezi crește riscul la fel de bine. Lugging o greutate suplimentară, în special în burtă încăpățânată, face ca celulele rezistentă la rezultatele a insulinei asupra glicemiei!

Cum să preveniți în mod Natural Diabetul zaharat

Cum să preveniți în mod Natural Diabetul zaharatAceastă condiție se execută în gospodării. Cota relativă genetica care le face mult mai probabil pentru a obține de tip 2 probleme cu diabet zaharat și de a fi supraponderali. Gestational diabet este rezultatul hormonale ajustări în timp ce gravidă. Placenta creează hormoni care face o insarcinate doamnei celule mult mai puțin conștient de efectele insulinei. Acest lucru poate cauza ridicat de zahăr din sânge în timpul sarcinii.

Femeile care sunt obezi cand ajung insarcinate sau care iau prea mult in greutate in timpul sarcinii sunt mult mai probabil pentru a obține probleme cu diabet zaharat gestational. Nivelul de glucoza din sange creste sau scade bazează pe felul de alimente pe care le mananci. Amidon sau alimente dulci face de glucoza din sange de grade urca rapid. Proteine și, de asemenea, grăsime motiv în plus creșteri graduale.

Clinic group vă poate recomanda să limiteze cantitatea de carbohidrati mananci in fiecare zi. De asemenea, veți avea nevoie pentru a stabiliza consumul de carbohidrati cu dozele de insulină. Colaborarea cu un dietetician care vă poate ajuta să proiectați un diabet zaharat de masă de strategie. Obținerea unui echilibru adecvat de proteine sanatoase, grasimi, si carbohidrati poate ajuta să controla nivelul de zahăr din sânge. Check out acest ghid pentru a începe un fel de 1 diabet dieta!

Mananca cele mai bune tipuri de alimente ambele pot gestiona nivelul de zahăr din sânge, precum și va ajuta pierde orice fel de excesul de greutate. Carb de verificare este o parte integrantă a consumatoare de tip 2 probleme cu diabet zaharat. Un dietetician poate ajuta să identificați suma de grame de carbohidrati pentru a mânca la fiecare fel de mâncare.

Mananca un regim alimentar bine echilibrat este foarte important atât pentru tine, precum și copilul pe tot parcursul acestor 9 luni. Făcând caz de alegeri alimentare pot ajuta, de asemenea, stai departe de diabet medicamente. Vezi marimea portiilor, și, de asemenea, o restricție dulci sau sărate alimente. Deși ai nevoie de zahăr pentru a hrăni extinderea copil, ar trebui să prevină consumul prea mult!

Cred că despre a face un plan de alimentatie cu ajutorul unui dietetician sau nutritionist. Se va asigura că planul de dieta are mixul ideal de macronutrienti. Du-te de mai jos pentru alte face și, de asemenea, face n ‘ ts pentru sănătos și echilibrat consuma cu gestational diabet zaharat. Oricine care are semne de diabet zaharat sau la amenințarea pentru boala ar trebui să fie testate. Doamnelor sunt testate cu regularitate pentru gestational diabet zaharat probleme de-a lungul lor, doua sau 3 trimestre de sarcină.

Factorii de risc pentru apariția diabetului

Factorii de risc pentru apariția diabetuluiPersonalul Medical face uz de aceste teste de sânge pentru a diagnostica prediabet și diabet zaharat: La glucozei plasmatice à jeun (FPG) examinarea determină de zahăr din sânge după ce a postit timp de 8 ore. La test A1C furnizează o fotografie a nivelului de zahăr din sânge în ultimele 3 luni. Pentru a identifica gestational diabet zaharat probleme, medicul dumneavoastră vă va verifica nivelul de zahăr din sânge de grade între 24 și 28 de săptămâni de sarcină.

De-a lungul zahăr obstacol examinare, glucoza din sânge este inspectat de o oră după ce consumă alcool, zahăr lichid. De-a lungul celor 3 ore de glucoză test de rezistență, nivelul de zahăr din sânge este verificat după ce rapid peste noapte, apoi consuma alcool o dulce lichid. Mai devreme de a obține depistate cu diabet zaharat, mai devreme puteți începe terapia. Aflați dacă aveți nevoie pentru a obține verificat, și de a obține mai multe detalii despre examene, medicul dumneavoastră poate face!

Tipul 1 de diabet nu pot fi evitate, deoarece este cauzată de o problemă cu corpul sistemul imunitar. Unele surse de diabet de tip 2, astfel ca genele tale sau de vârstă, nu sunt sub controlul tău, fie. Încă multe alte probleme cu diabet zaharat de risc variabilele sunt controlabile. Multe probleme cu diabet zaharat de evitare metode includ efectuarea directă modificări la dieta ta și de sănătate și de regim de fitness.

Dacă ați fost diagnosticat cu prediabet, mai jos sunt câteva puncte pe care le puteți face pentru a amâna sau evita diabetul de tip 2: Acces foarte puțin 150 de minute saptamanal de exercitii cardiovasculare, cum ar fi mersul pe jos sau cu bicicleta. Taie saturate și grăsimi trans, în plus față de carbohidrati rafinati, de planul de dieta. Consuma suplimentar fructe, legume, si cereale integrale. Mănâncă părți mai mici.

Încercați să-și piardă 7 percentTrusted Sursa de greutate corporală, dacă sunteți supraponderali sau obezi. Acestea nu sunt singurele moduri de a opri diabet. De a descoperi mai multe metode care vă pot ajuta să preveni această condiție persistentă!