Cum poți să slăbești repede, fără nicio bătaie de cap?

0
3307
Cum poți să slăbești repede, fără nicio bătaie de cap

Este o tropă pe care o vedem peste tot. Și deși este posibil ca cineva să piardă atât de mult (dacă nu mai mult) în acea perioadă de timp, depinde de metabolismul tău și de o mulțime de alți factori, inclusiv activitatea fizică și compoziția corpului, toate acestea fiind în întregime unice pentru tine. Pierderea în greutate revine în cele din urmă la conceptul de calorii în, calorii afară: mănâncă mai puțin decât te arde și vei pierde în greutate. Și, în timp ce este posibil să scadă greutatea apei rapid pe o dieta low-carb, eu cu siguranță nu s-ar pleda pentru asta. Dieta în sine te poate păcăli să crezi că acest stil de a mânca funcționează — când, de fapt, s-ar putea obține înapoi ceea ce ai pierdut de îndată ce mănânci carbohidrați din nou. Asta se poate simți incredibil de descurajant dacă doriți rezultate care durează mai mult de o săptămână.

Bazat pe experiența mea în consiliere nutrițională, cele mai multe dintre noi tind să gustare pe alimente care nu sunt bogate în nutrienți, dar sunt ridicate în calorii. De exemplu, sărind peste băuturi dulci este de multe ori cel mai ușor mod de a pierde în greutate mai repede. Nu te simți plin de băuturi — chiar și cele care conțin calorii — deci schimbarea celor pentru apă minerală sau ceai nedesfăcut și cafea este cel mai bun loc pentru a începe. Alți vinovați majori vin adesea în cereale rafinate, cum ar fi cereale, chips-uri, biscuiti, și cookie-uri.

O mai bună sănătate și pierdere în greutate

O mai bună sănătate și pierdere în greutateDacă sunteți în căutarea de a accelera pierderea în greutate, aș încuraja, de asemenea, să fie atent la alimentele pe care le mâncați că nu alegeți pentru tine. Gândiți – vă: împingători de alimente la locul de muncă sau resturile copiilor tăi. Observând în cazul în care caloriile suplimentare provin de fapt de la este un alt pas pentru a face alegeri mai bune pe termen scurt și lung. Din experiența mea, există și alte câteva sfaturi care sunt adevărate pentru aproape toți cei de pe tablă — și sunt concepte pe care le putem pune în practică începând chiar acum. Mănâncă mai multe legume, tot timpul. E atât de simplu, promit!

Dacă vă gândiți să faceți orice masă cea mai mare parte legume (cel puțin 50% din tot ce aveți), sunteți pe drumul cel bun pentru o mai bună sănătate și pierdere în greutate. Fă un mic dejun mai bun. Toate mesele sunt importante, dar micul dejun este ceea ce vă ajută să începeți ziua pe drumul cel bun. Cele mai bune, cele mai calde mic dejunuri sunt cele care te vor umple, te vor satisface, și vor opri poftele mai târziu. Scopul de a mânca oriunde între 400 și 500 de calorii pentru masa de dimineață, și asigurați-vă că sunteți, inclusiv o sursă de proteine macră plus grăsime de umplere (de exemplu, ouă, iaurt grecesc neîndulcit, nuci, sau unt de nuci) și fibre (legume, fructe, sau 100% cereale integrale). Începând cu ziua ta cu un amestec de nutrienți care stabilizează glicemia te va ajuta să slăbești fără sacrificiu.

Cunoaște – ți limitele cu sare. Deoarece sarea este un conservant, ambalate și alimente prelucrate sunt adesea cele mai mari în sodiu — ceva pentru a păstra în minte atunci când planificarea mesele. Când vine vorba de cumpărare snacks — uri, un produs “sodiu scăzut” trebuie să fie de 140 mg sau mai puțin pe servire-deci, dacă sunteți într-adevăr într-o capcană, puteți urma că orientarea pentru ce să pună în Coș. Bea mai multă cafea. Începe-ți ziua cu o ceașcă de joe. Cafeina este un diuretic natural și o sursă excelentă de antioxidanți, care protejează celulele de daune. Puteți avea până la 400 mg-despre o cafea venti Starbucks-zi cu zi, în conformitate cu Orientările dietetice pentru americani. Nu prea bei cafea? Ceaiul este, de asemenea, un diuretic natural, și tipuri de ceai de plante, cum ar fi dandelion sau rădăcină de fenicul poate da, de asemenea, o mână.

Te poate ajuta să reduci calorii

Te poate ajuta să reduci caloriileDe fapt: când un studiu recent a comparat efectul metabolic al ceaiului verde (în extract) cu cel al unui placebo, cercetătorii au descoperit că băutorii de ceai verde au ars aproximativ 70 de calorii suplimentare într-o perioadă de 24 de ore. Sari peste băuturile dulci. Nu ne simțim plini de calorii lichide în același fel în care mâncăm cu adevărat. Să bei suc sau să bei cafea cu caramel nu e la fel de satisfăcător ca atunci când mănânci un bol de legume și un amestec de proteine. Deci, monitorizează aportul de suc, sifon, cafea îndulcită și ceai, și băuturi alcoolice. Dacă consumați fiecare dintre aceste băuturi în timpul zilei, veți fi luat în cel puțin 800 de calorii suplimentare pe timp de noapte-și veți fi încă foame. (Întâmplător, alcoolul poate suprima metabolismul de grăsime, ceea ce face mai greu pentru tine de a arde aceste calorii.)

E o investiție pe care n-o vei regreta niciodată. Iată de ce: formarea forței construiește țesut muscular slab, care arde mai multe calorii — la locul de muncă sau la odihnă — 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Cu cât ai mai mulți mușchi, cu atât mai repede vei slăbi. Cum începi antrenamentul de forță? Încercați unele push-up-uri sau câteva genuflexiuni sau fandări. Folosiți greutățile gratuite pentru a efectua bucle simple de bicepși sau tricepși trage chiar în casa sau biroul dumneavoastră. Face aceste exerciții de trei până la patru ori pe săptămână, și veți vedea în curând o îmbunătățire rapidă.

Te poate ajuta să reduci caloriile. Asta pentru că capsaicina, un compus care se găsește în ardei iute și ardei cayenne, mai (puțin) creșterea corpului tau eliberarea de hormoni de stres, precum adrenalina, care poate accelera capacitatea de a arde calorii. Mai mult, dacă mănânci ardei iuți te poate încetini. E mai puțin probabil să înghiți farfuria aia de Spaghete picante și, prin urmare, să fii mai atent când ești plin. Unele adăugări grozave în afară de ardei iute: ghimbir și șofran.

Pășuni induse de stres care pot consuma calorii

Pășuni induse de stres care pot consuma caloriiExistă tone de cercetare care demonstrează obținerea mai puțin decât cantitatea dorită — aproximativ 7 ore — de somn pe noapte poate încetini metabolismul. În plus, când ești treaz pentru mai mult timp, ești în mod natural mai susceptibile de a gustare pe munchies miezul nopții. Așa că nu te zgârci la ZZZ, și vei fi recompensat cu un avantaj în plus când vine vorba de a pierde în greutate. O mulțime de cercetări demonstrează că oamenii care înregistrează tot ce mănâncă — mai ales cei care se loghează în timp ce mănâncă — sunt mai predispuși să slăbească și să o țină departe pe termen lung. Obiceiul ia, de asemenea, mai puțin de 15 minute pe zi, în medie, atunci când o faci în mod regulat, în conformitate cu un studiu 2019 publicat în obezitate.

Începe urmărirea pe o aplicație ca MyFitnessPal sau de a folosi un notebook regulat. Te va ajuta să răspunzi pentru ce ai mâncat. În plus, puteți identifica cu ușurință alte zone ale mâncării de zi cu zi care ar putea folosi un pic de îmbunătățire atunci când este scris în fața ta. Nu mă înțelege greșit — exercitarea în orice moment este bun pentru tine. Dar activitatea de seară poate fi deosebit de benefică pentru că metabolismul multor oameni încetinește spre sfârșitul zilei. 30 de minute de activitate aerobică înainte ca cina să-ți crească rata metabolică și s-ar putea să o ții ridicată încă două sau trei ore, chiar și după ce te-ai oprit din mișcare. În plus, te va ajuta să te relaxezi după masă, ca să nu fii tentat de pășunatul indus de stres care poate consuma calorii.

Sărind peste mese nu va face să pierzi în greutate mai repede. În cazul în care o zi agitată face o masă sit-jos imposibil, ascunde o bucată de fructe și pachet de unt de nuci în mașină sau pungă și păstrați gustări în birou sertar — nimic care vă va ține de la a merge foame. Mergând lungi perioade de timp fără alimente face dublu-duty harm pe eforturile noastre sănătoase de a manca, atât încetinirea metabolismului, și primindu-vă pentru un alt Chef mai târziu în a doua zi.