Cum se tratează diabetul în mod natural?

0
1656
Cum se tratează diabetul în mod natural?

Diabetul zaharat este o problemă cronică în care organismul nu produce sau de a folosi insulina în mod efficient nu este tratabila pentru mulți oameni, cu toate acestea terapii includ medicamente, schimbări în stilul de viață, de administrare și de diabetici probleme diferite complicații. Scopul principal al diabetului zaharat tratamentul este să se întoarcă de zahăr din sânge la un prag de siguranță și, de asemenea, minimiza pericolul de probleme în timp ce ajuta o persoană cu diabet zaharat să-și reia funcția de zi cu zi. În acest scrie-up, vom lua o privire la terapii pentru tipurile 1 și 2 de diabet, împreună cu semnificația de insulin persoanele fizice pot ocupa unele cazuri de diabet de tip 2, probleme cu modul de viață modificări.

Așa că am în plus analiza pașii care o persoană poate absorbi debutul probleme cu diabet zaharat de a inversa dezvoltarea sa medicamente marile medicament pentru tratarea diabetului zaharat de tip 1 este de insulin insulina Persoanele cu diabet zaharat de tip 1 trebuie să ia insulina, deoarece pancreasul de o persoană cu tip 1 nu crea hormon. Suplimentar insulina ajuta celulele din organism să vă bucurați de zahăr, precum și de a folosi puterea o persoană cu diabet zaharat de tip 1 probleme, va trebui să obțineți de insulină la o serie de factori pe tot parcursul zilei. Unele doze de insulină va avea loc înainte sau după o masă. Cu diabet zaharat de tip 2, insulina nu este necesar în mod constant cu toate acestea, un medic poate recomanda luarea la anumite momente, cum ar fi în timp ce gravide sau în timpul unei prelungite unitate de asistență medicală de admitere auto-monitorizarea poate ajuta un individ ia o decizie când să ia insulina are un număr de diferite metode de livrare.

Cele mai frecvente abordări constau din aderarea la pompă de insulin

Cele mai frecvente abordări constau din aderarea la pompă de insulinAcest lucru oferă mic, continuă doze de insulină pe parcursul zilei acul și seringa un anumit atrage insulină lichid dintr-o sticlă și, de asemenea, injecteaza o lovitură. Una dintre cele mai eficiente zona este pe burta, cu toate acestea, o persoană poate oferi, de asemenea, o lovitură în brațul, fese sau coapse unele persoane necesita mai multe fotografii pentru a reveni de zahăr din sânge la un grad excelent. Alții s-ar putea nevoie doar de o singură lovitură unele stilouri de insulină sunt de unică folosință, în timp ce altele oferă spațiu pentru un schimbabil cartușul de insulină.

Acestea sunt mai costisitoare decât ace încă mai simplu de a utiliza la fel de bine ca arata ca un stilou cu un ac în loc de o peniță mult mai puțin frecvent, oamenii se pot utiliza următoarele pentru a administra insulin unele tipuri de insulină pot fi inhalate sub formă de pulbere la un inhalator instrument. Insulina inhalatorie poate ajunge la sange mult mai rapid decât alte tipuri. Cu toate acestea, este doar ideal pentru adulții care au tip 1 sau diabet de această tehnică oferă o amendă, de înaltă-presiune de pulverizare în piele, mai degrabă decât un ac de injecție portul de injectare acesta conține o scurtă tub că persoana care are nevoie de insulina sloturi pur și simplu sub piele.

Acestea ar fi cu siguranță,

Acestea ar fi cu siguranță,Apoi infuzat timp de insulină în port cu un pix sau ac precum și seringă și se potrivesc un substitut la fiecare câteva zile. Un port injector devine în jurul valorii de nevoia de a penetra pielea de zi cu zi medicamente pentru diabet de un individ cu diabet zaharat de tip 1 cu siguranță va fi întotdeauna nevoie de insulin cu toate acestea, împreună cu stilul de viață pașii, cum ar fi un regim echilibrat, conținut scăzut de zahăr, dieta si rutina de antrenament, un individ cu diabet zaharat de tip 2 probleme ar putea avea nevoie să se ocupe de zahăr din sânge și în alte moduri metformina este o cheie de droguri de tip 2 persoane care absorb sub formă de tablete sau ca un lichid.

El ajută la reducerea nivelului de zahăr din sânge și, de asemenea, face insulina mai fiabile, precum și pentru a ajuta pierderea in greutate, care poate, de asemenea, reduce impactul de probleme cu diabet zaharat alte dentare medicamente pot ajuta, de asemenea, reduce glucoza din sange la persoanele cu diabet de tip 2, probleme, cum ar fi alfa-glucozidază măsuri de prevenire, cum ar fi acarboză și, de asemenea, miglitol. Care încetinesc descompunerea amidonului în zahăr după un fel de mâncare și încetinește creșterea de zahăr din sânge de grade biguanidele, inclusiv metformin, care scad producția de glucoză în ficat, precum și a face musculare în plus sensibile la insulină pentru a spori absorbția de zahăr chelatorii de acizi biliari (BASs), care reduce colesterolul și, de asemenea, de zahăr din sânge și, de asemenea, sunt sigure pentru persoanele fizice.

Care au, de asemenea, probleme de ficat, deoarece acestea nu intră în fluxul de sânge inhibitori ai DPP-4, astfel ca alogliptină, linagliptin, precum și saxagliptin, care ajuta îmbunătăți obligatorii de glucoză în sânge, fără a crea redus de glucoză din sânge meglitinide, cum ar fi nateglinida precum și repaglinidă, care crește eliberarea de insulină încă ar putea crea redus de zahăr din sânge SGLT2 măsuri de prevenire, cum ar fi canagliflozin și, de asemenea, dapagliflozin, care de ajutor împiedică reabsorbția glucozei în rinichi, provocând zaharuri părăsesc corpul în pipi sulfoniluree, constând din glimepiridă, glipizidă, precum și clorpropamida care crește eliberarea de insulină din pancreas tiazolidindionele, sau TZDs, cum ar fi rosiglitazonă precum și pioglitazonă.

Care îmbunătățesc funcția de insulină în grăsime și,

Care îmbunătățesc funcția de insulină în grăsime și,De asemenea, musculare, precum și lentă a glucozei de fabricație în ficat GLP-1 agoniști-inclusiv albiglutida, dulaglutide, exenatida, liraglutid, lixisenatide, și, de asemenea, semaglutide poate ajuta cu pierderea de grăsime și, de asemenea, o reducere cardio evenimente Unele medicamente scad glicemia prea mult și declanșa, de asemenea, hipoglicemie, sau scăzute de glucoză în sânge, dacă un individ are nevoie de ele, dincolo de substanțele nutritive. Vorbesc cu un medic, precum și pentru a evalua pericolul și opusă rezultate atunci când noțiuni de bază o rețetă Un profesionist medical ar putea sugera un amestec de aceste medicamente dacă luați doar unul la un moment dat nu are rezultatul dorit, pe de glucoza din sange.

Nu toate aceste medicamente se conecteze unii cu alții, deoarece acestea influențează pe diverse funcții în organism Anumite medicamente necesită o lovitură, cum ar fi receptorilor GLP-1 agoniști, care reduce de zahăr rezultatul de ficat și, de asemenea, crește producția de insulin o persoană are în plus injecta amilin analogice, pe care un medic ar recomanda pentru utilizare împreună cu alimente pentru a reduce miscarea alimentelor prin intestin și, de asemenea, controlul nivelului de glucoză după consumarea.

Unele mai recente și mai speculativă terapii au demonstrat un efect pozitiv asupra zahărului din sânge, precum diabetul chirurgia bariatrica: de Asemenea, numit de chirurgie pierderea in greutate, acest lucru poate ajuta persoanele cu obezitate și, de asemenea, diabetici de tip 2 probleme revendica tipic de zahăr din sânge de grade studiu de cercetare, de asemenea, sugerează că acest tip de tratament chirurgical ar putea sprijini persoanele cu tip 1 de diabet de glucoză din sânge sub control fabricate pancreasului: Un fabricat de pancreas, cunoscut sub numele de incrucisare sistem cu circuit închis, modificări de glucoză urmărire, precum și injecții cu insulină, măsurarea nivelului de zahăr din sânge de grade la fiecare cinci minute și în mod automat furnizarea de doze de insulină și glucagon.